Kennis & informatie

Hoofdkantoor uitgeverij Onlineklas verhuist naar Goor

Geschreven op maandag 11 december 2017

Met ingang van 1 januari 2018 zal Uitgeverij Onlineklas zich huisvesten aan de Grotestraat 126 te Goor, het voormalig ABN AMRO bankgebouw.
Lees verder

Meer beweging in de kinderopvang

Geschreven op dinsdag 19 september 2017

Nederlandse kinderen zitten te veel en bewegen te weinig. Hierdoor kampen zij met problemen als overgewicht en een motorische achterstand. De kinderopvang biedt bij uitstek de gelegenheid om extra beweging te stimuleren. Door middel van leuke en leerzame dagelijkse activiteiten. Het programma ‘Kinderopvang in Beweging’ van uitgeverij Onlineklas ondersteunt kindercentra hierin.
Lees verder

Onlineklas lanceert nieuw educatief platform dat EAAS mogelijk maakt.

Geschreven op vrijdag 27 januari 2017

Onlineklas heeft vanaf januari 2017 een compleet nieuw educatief platform gelanceerd. Het nieuwe Onlineklas platform zorgt ervoor dat leerlingen met één login toegang krijgen tot de complete wereld van educatieve aanbieders. Dit is mogelijk gemaakt door koppelingen te faciliteren met veel gebruikte systemen in het onderwijs zoals Basispoort (o.a. Parnassys, de uitgeverijen Malmberg, Noordhoff, Thi
Lees verder

Onlineklas lid van de GEU

Geschreven op maandag 2 januari 2017

Onlineklas is lid geworden van de GEU, de brancheorganisatie voor aanbieders van leermiddelen, toetsen en educatieve dienstverlening.
Lees verder