Welkom bij Uitgeverij Onlineklas

Uitgeverij Onlineklas is een multimediale uitgeverij die zich richt op het onderwijs. Dagelijks werken er duizenden leerlingen met de educatieve leermiddelen van Onlineklas. Bekende methoden zijn TopOndernemers en de digitale platen van Bas. Maar Onlineklas heeft inmiddels voor bijna elk vakgebied wel een educatieve oplossing.

Persbericht Onlineklas platform

Onlineklas heeft vanaf januari 2017 een compleet nieuw educatief platform gelanceerd. Het nieuwe Onlineklas platform zorgt ervoor dat leerlingen met één login toegang krijgen tot de complete wereld van educatieve aanbieders. Dit is mogelijk gemaakt door koppelingen te faciliteren met veel gebruikte systemen in het onderwijs zoals Basispoort (o.a. Parnassys, de uitgeverijen Malmberg, Noordhoff, Thieme en Zwijsen), Entree van Kennisnet, Microsoft Office 365, Google for Education en de Apple App Store.

Maar ook diverse uitgevers zijn geïntegreerd in Onlineklas zoals Unieboek met de Winkler Prins en de educatieve zoekmachine van Wizenoze. Bovendien kan alles binnen Onlineklas worden voorgelezen door ReadSpeaker.

De Onlineklas portaal aansluitingen worden gerealiseerd in samenwerking met ICT totaalleverancier VWC Groep uit Genemuiden en Kampen. Het hele persbericht kunt u hier lezen.