Welkom bij Uitgeverij Onlineklas

Uitgeverij Onlineklas is een multimediale uitgeverij die zich richt op het onderwijs. Dagelijks werken er duizenden leerlingen met de educatieve leermiddelen van Onlineklas. Bekende methoden zijn TopOndernemers en de digitale platen van Bas. Maar Onlineklas heeft inmiddels voor bijna elk vakgebied wel een educatieve oplossing.

Nieuw educatief platform

Onlineklas heeft vanaf januari 2017 een compleet nieuw educatief platform gelanceerd. Het nieuwe Onlineklas platform zorgt ervoor dat leerlingen met één login toegang krijgen tot de complete wereld van educatieve aanbieders. Dit is mogelijk gemaakt door koppelingen te faciliteren met veel gebruikte systemen in het onderwijs zoals Basispoort (o.a. Parnassys, en de uitgeverijen Malmberg, Noordhoff, Thieme en Zwijsen), Entree van Kennisnet, Microsoft Office 365, Google for Education en de Apple App Store.

Maar ook diverse uitgevers zijn geïntegreerd in Onlineklas zoals Unieboek met de Winkler Prins en de educatieve zoekmachine van Wizenoze. En alles binnen Onlineklas kan worden voorgelezen door ReadSpeaker.

De eerste scholen worden in januari gemigreerd. De migratie wordt gerealiseerd in samenwerking met ICT totaalleverancier VWC Groep uit Genemuiden en Kampen.


Meer informatie over het nieuwe platform en de migraties treft u binnenkort aan op deze website.