Over Uitgeverij Onlineklas

Historie

Met Jongbloed Educatief hebben Uitgeversgroep Jongbloed en educatieve uitgeverij Stenvert de krachten gebundeld. De samenwerking zorgt voor allround educatieve uitgeverij, voor zowel folio (boeken) als multimediale producten (online, webbased, cd-roms) voor het basisonderwijs. Jongbloed Educatief heeft het digitale platform Onlineklas ontwikkeld met daarin gedigitaliseerde methodes en content. Hieruit is de digitale uitgeverij Onlineklas ontstaan.

Digitale Uitgeverij Onlineklas

Per 1 januari 2015 is de digitale uitgeverij verzelfstandigd en gaat verder onder de naam Uitgeverij Onlineklas om de komende jaren zich volledig op het digitaliseren van methodieken en methodes binnen het PO te kunnen richten.

Formeel is de digitale uitgeverij Onlineklas sinds 1 januari 2015 ook eigenaar van TopOndernemers. Een logisch vervolg van hetgeen de afgelopen jaren samen met Jongbloed Educatief en Onlineklas als platform en content is ontwikkeld. Uitgeversgroep Jongbloed gaat zich weer volledig richten waar ze zo goed en groot mee is geworden: het uitgeven en drukken van boeken, ontwikkelen van educatieve methoden en het uitgeven van verschillende imprints. De digitale uitgeverij Onlineklas heeft niet alleen TopOndernemers als content maar een scala aan diverse digitale methodieken en methodes. Ze richt zich de komende jaren volledig op het digitaliseren van methodieken en methodes binnen het PO. In latere fase komt daar ook onderbouw VO bij.