Onlineklas Basisversie

Onlineklas werd ontwikkeld vanuit verschillende bestaande modules. Bijvoorbeeld Topondernemers als zaakvakmethode, Leerwereld.nu als contentplatform, TopoWereld als topografiemodule en het bekende bibliotheek.net voor het beheer van de schoolbibliotheek. Met de aanvulling van de complete WinklerPrins online encylopedie en nog vele andere modules is een volwaardig contentplatform voor het primair onderwijs ontstaan.Wat zit er in Onlineklas Basis

Onlineklas bestaat uit Onlineklas Basis, al dan niet aangevuld met verschillende lesstofmodules, die je eventueel ook los kunt aanschaffen. Onlineklas Basis is o.a. voortgekomen uit Leerwereld.nu. Dit betekent dat alles wat Leerwereld.nu biedt ook binnen Onlineklas Basis beschikbaar is. Maar je kunt ook gewoon kiezen om alleen een methode (bijvoorbeeld Verkeer of Bewegingsonderwijs) te gebruiken en later alsnog Onlineklas Basis toe te voegen.

Onlineklas bevat een aantal slimme functionaliteiten en een enorme hoeveelheid, goed gestructureerde content. Inclusief een aantal volledige methodes.